top of page

di 26 mrt

|

Zidewinde

Repair Café | Sprang Capelle

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc.

Repair Café |  Sprang Capelle
Repair Café |  Sprang Capelle

Tijd en locatie

8 andere datums

26 mrt 2024, 19:00 – 21:00

Zidewinde , Julianalaan 1, 5161 BA Sprang-Capelle, Nederland

Over het evenement

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Ook zijn deskundige vrijwilligers aanwezig, met reparatiekennis en – vaardigheden op allerlei terreinen.

Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee. Of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders. Je kunt ook altijd inspiratie opdoen aan de leestafel, waar boeken over repareren en klussen ter inzage liggen.

Meer informatie via: https://www.repaircafe.org/cafe/repair-cafe-sprang-capelle-zidewinde/ 

Deel dit evenement

bottom of page