top of page

zo 29 sep

|

Zidewinde

Friemelmarkt | 2e editie

Zondag 29-SEPT-24 11.00-17.00u De GRATIS markt waar we kleine en beginnende talenten en ondernemers de kans geven om hun ideeën, producten of behendigheid te delen met vakgenoten, publiek en overige belanghebbende.

Friemelmarkt | 2e editie
Friemelmarkt | 2e editie

Tijd en locatie

29 sep 2024, 11:00 – 17:00

Zidewinde, Julianalaan 1, 5161 BA Sprang-Capelle, Nederland

Over het evenement

Welkom bij de "Friemelmarkt"! 

Onze passie is om de kleine en beginnende talenten te vieren en te ondersteunen. Daarom nodigen we je uit om deel te nemen aan onze bruisende markt, waar de kunst van het creëren en innoveren wordt gevierd. Op onze markt krijg je de kans om je unieke producten, ideeën en creaties te presenteren en te verkopen aan een enthousiast publiek. Of je nu sieraden maakt, ambachtelijke brouwsels produceert, kunstwerken creëert, of andere innovatieve projecten hebt, hier vind je een gemeenschap van gelijkgestemde mensen die geïnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebt.

Maar dat is niet alles! Naast de markt bieden we ook een reeks boeiende workshops aan, waar je nieuwe vaardigheden kunt leren en je creatieve potentieel kunt vergroten. Of je nu een nieuwsgierige beginner bent of een doorgewinterde professional, er is altijd ruimte om te groeien en te leren.

Dus, kom en doe mee aan de "Friemelmarkt". Laten we samen een inspirerende en levendige gemeenschap creëren waar creativiteit wordt gekoesterd en ondernemerschap wordt aangemoedigd. We kijken er naar uit om jouw unieke bijdrage aan onze expo te verwelkomen en samen te bouwen aan een nog creatievere toekomst!

Standhouders kunnen tegen een gereduceerd lage prijs zich opgeven bij ons via enkel en alleen deze pagina.

Deel dit evenement

bottom of page