top of page

di 03 okt

|

Zidewinde

BINGO 90

Namens st. Zidewinde word er een BINGO 90 georganiseerd waarbij de volledige winst wordt geïnvesteerd in het aankopen van een buurt AED.

BINGO 90
BINGO 90

Tijd en locatie

03 okt 2023, 20:00 – 23:00

Zidewinde, Julianalaan 1, 5161 BA Sprang-Capelle, Nederland

Over het evenement

AANVANG

Zaal open vanaf 19.00u, aanvang bingo 20.00u

Er worden minimaal 12 rondes gespeeld middels een computer die de getrokken nummers willekeurig bepaald.

INDELING

Ronde 1 tot en met 10.

Eén volle rij € 15.-

Twee volle rijen € 25.-

volle (drie rijen) kaart € 50.-

Ronde 11 en 12.

Eén volle rij € 45.-

Twee volle rijen € 60.-

V=Volle (drie rijen) kaart € 100.-

Na ronde 6 is er een pauze van circa 15 minuten. 

Aanvullende informatie

Er zijn maar een beperkt aantal boekjes beschikbaar waardoor wij vragen dat iedereen zich online vooraf registreert. De entree is gratis maar wij vragen wel in de voorverkoop € 15.- per boekje. Wij reserveren geen plaatsen in de zaal, enkel en alleen de boekjes. Om iedereen een eerlijke kans te geven mag je per persoon maar 10 boekjes per avond kopen. We hebben maar een beperkt aantal boekjes, dus op=op.

Spelregels

Per ronde heb je een aparte bingo kaart met daarop 6 vensters met ieder 3 horizontale rijen met willekeurige nummers.

Je markeert met een stift elk getrokken nummer op je kaart als deze erop staat vermeld. Zorg er wel voor dat het gemarkeerde nummer bij een controle nog leesbaar is. 

Zodra je in één venster, één willekeurige horizontale rij vol hebt, telt deze als één volle rij. Zo werkt het ook met twee volle rijen en uiteindelijk drie volle rijen in één venster is een volle kaart. 

Zodra je bingo heeft, moet je dit duidelijk kenbaar maken door duidelijk bingo te roepen en te gaan staan. Vervolgens wordt de kaart gecontroleerd door een medewerker. Bij een daadwerkelijke gecontroleerde bingo wordt het prijzengeld direct aan u overhandigd en gaan we verder met het spel. Indien er meerdere personen tegelijkertijd bingo hebben die terecht is wordt het prijzengeld verdeeld. U bent zelf verantwoordelijk om de bingo duidelijk kenbaar te maken, mocht dit niet tijdig roepen dan heb je helaas pech gehad. 

DOEL

Het is de bedoeling dat we elke eerste dinsdag van de maand een BINGO 90 gaan verzorgen namens st. Zidewinde. De winst wordt geïnvesteerd in het aanschaffen van een buurt AED. Mocht dit doel zijn bereikt dan gaan we investeren in andere buurt initiatieven zoals bijvoorbeeld reanimatie cursussen.

Tickets

 • BINGO 90 | Enkel Boekje

  Hiermee koopt u één boekje van 12 rondes. U mag maximaal 10 boekjes (tickets) kopen/reserveren per avond. Zorg ervoor dat uw voor- en achternaam die u opgeeft overeenkomen met uw Paspoort, ID-kaart of Rijbewijs. De boekjes verschillen per avond daardoor krijg je deze pas persoonlijk overhandigd op de avond zelf. Zo houden we het voor iedereen eerlijk.

  € 15,00
  Verkoop geëindigd op
 • BINGO 90 | Dubbel boekje

  Hiermee koopt u een dubbel boekje van 12 rondes. U mag maximaal 10 boekjes (tickets) kopen/reserveren per avond. Zorg ervoor dat uw voor- en achternaam die u opgeeft overeenkomen met uw Paspoort, ID-kaart of Rijbewijs. De boekjes verschillen per avond daardoor krijg je deze pas persoonlijk overhandigd op de avond zelf. Zo houden we het voor iedereen eerlijk.

  € 25,00
  Verkoop geëindigd op
 • BINGO 90 | Driedubbel boekje

  Hiermee koopt u een driedubbele boekje van 12 rondes. U mag maximaal 10 boekjes (tickets) kopen/reserveren per avond. Zorg ervoor dat uw voor- en achternaam die u opgeeft overeenkomen met uw Paspoort, ID-kaart of Rijbewijs. De boekjes verschillen per avond daardoor krijg je deze pas persoonlijk overhandigd op de avond zelf. Zo houden we het voor iedereen eerlijk.

  € 35,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page